Jongen met knuffels in kar getekend op het raam

GEBOORTEKAARTJE OP HET RAAM – JOEP

Op internet zoeken naar inspiratie kan soms betekenen dat je belandt in een eindeloos doolhof van linkjes waar je maar op door blijft klikken, zonder ooit bij het einddoel te raken. Maar soms kom je precies datgene tegen wat je zoekt. In Zwolle was dit het geval voor het stelletje dat mij in september mailde. Ze hadden de raamtekening van Tess gezien, en dit was precies wat zij zelf in gedachten hadden voor hun geboorte aankondiging.

HET GEBOORTEKAARTJE

geboortekaartje silhouet jongen met knuffels in karMet het voorbeeld van het geboortekaartje ga ik aan de slag om een ontwerpvoorstel te maken. De kleuren hou ik gelijk aan het kaartje.
Aan de zijkanten voeg ik op verzoek nog wat meer hartjes toe. Om het geheel rustig te houden, besluit ik deze allemaal in het goud aan te brengen.


Op 12 oktober word ik hartelijk onthaald. Het is een druilerige dag, dus snel klap ik mijn trapladder uit om het sjabloon buiten op te hangen. Ik gebruik een sjabloon zodat het ontwerp van het geboortekaartje ook zo nauwkeurig mogelijk op het raam komt. Als alles gecentreerd en recht hangt, duik ik dan ook snel het huis binnen. Binnen kan ik lekker droog tekenen.

OP HET RAAM

Het is kwart over tien wanneer ik mijn stiften te voorschijn haal, en klokslag 12 uur ben ik klaar. De hond moet uit, het regenen is gestopt: een ideaal moment om weer naar buiten en naar huis te gaan.

Huis met geparkeerde witte fiets voor. Raamtekening van vlaggetjes boven een jongen met knuffels in een kar.

Huizen weerspiegeld in raam. Raamtekening met tekst "Welkom lieve Joep"

Raamtekening van vlaggetjes boven een jongen met knuffels in een kar


Zelf ook enthousiast over raamtekeningen? Laat een ontwerp maken en breng de tekening zelf aan, of besteed het tekenen uit aan De Ruiten Boerin. Mail me, en ik neem graag de mogelijkheden met je door.