Raamillustraties op maat

Je hebt binnenkort een speciale gebeurtenis en dat wil je vieren door het moment te delen. Voor de gelegenheid wil je een beetje sfeer creëren met styling en decoratie. Toch voelt het wat standaard. Jij wil het juist veel meer op de persoon en gelegenheid toespitsen.

OF

Als ondernemer zoek je een manier om mensen te vertellen over jouw zaak. Waarvoor ze bij jou aan kunnen kloppen, waar jouw bedrijf in uitblinkt en de service die een klant bij jouw kan verwachten. Allemaal zaken die jij graag wil delen, en die klanten graag willen weten.

WAT IS JOUW VERHAAL?


WAT VOOR SITUATIE OOK, EEN RAAMILLUSTRATIE KUN JE VOOR ELK DOELEIND INZETTEN.
HET ONTWERP KUN JE COMPLEET TOESPITSEN OP HET DOEL VAN DE RAAMTEKENINGEN.


Vertel wat de aanleiding is voor de raamtekening, en we vinden samen een ontwerp dat volledig aansluit op je wensen en ideeën. Geen vraag of idee is te gek, er is altijd wel iets mogelijk. Je mag zelf ook materiaal aanleveren, bijvoorbeeld foto's als indicatie hoe je het graag ziet.

Ben je tevreden met het voorstel? De Ruiten Boerin maakt het ontwerp geschikt als raamtekening. Daarna is de keuze aan jou hoe het ontwerp op het raam aangebracht wordt. 

OPTIES OP MAAT

BEN JE TEVREDEN MET HET ONTWERPVOORSTEL DAN ZIJN ER TWEE OPTIES

WIL JE HET ZELF DOEN?

De Ruiten Boerin levert een op maat gemaakt sjabloon, die je zelf met krijtstift kan aanbrengen.
Met het sjabloon kun je jouw eigen raamtekening ontwerp aanbrengen. Je ontvangt deze als download, samen met instructies. Bij de uitleg ontvang je specifiek voor jouw sjabloon tips over het aanbrengen van de tekening.

 

 WIL JE HET LATEN DOEN?

De Ruiten Boerin verzorgt zowel het ontwerp als de raamtekening.


AAN DE SLAG!


Heb je een speciale gelegenheid?
Lees hier de redenen voor een feestelijke raamtekening.
Heb je een zaak die je onder de aandacht wil brengen?
Kies voor window marketing. Waarom? Dat lees je hier onder!

JE HEBT AL KRIJTSTIFTEN IN HUIS?

HARTSTIKKE HANDIG, JE KAN GELIJK AAN DE SLAG!

Maar... wordt het ontwerp nu toch niet zoals je wil? Leg uit welk beeld je voor ogen had en ik ga voor je aan de slag om het te realiseren. Er wordt een sjabloon voor je gemaakt, zodat je zelf weer verder kan.

IK DOE HET ZELF...