Diensten

Raamillustraties op maat


HEFT IN EIGEN HANDEN

De Ruiten Boerin levert een op maat gemaakt sjabloon, die je zelf met krijtstift kan aanbrengen.
Met het sjabloon kun je jouw eigen raamtekening ontwerp aanbrengen. Je ontvangt deze als download, samen met instructies. Bij de uitleg ontvang je specifiek voor jouw sjabloon tips over het aanbrengen van de tekening.

 

Je kan door de Shop sectie browsen, en kijken of daar al een ontwerp staat die bij jou past. In dat geval kun je het ontwerp persoonlijker maken door in het bestelformulierĀ tekst toe te voegen. Voor een geboorteraam kun je de naam van de baby doorgeven, en de geboortedatum. Mochten de standaard afmetingen niet passen, dan kun je doorgeven welke maten nodig zijn om het ontwerp op jouw ramen te krijgen.

 

Zie je nog niet precies dat wat je zoekt? Ga dan naar het contactformulier en geef in je berichtje je wensen door. Daar kun je ook aangeven of je de raamtekening zelf wil aanbrengen, of dat je wil dat De Ruiten Boerin dat doet. Als je kiest om het zelf te doen, dan ontvang je na een of meerdere voorstellen het definitieve ontwerp in je mailbox. Deze kun je downloaden en dan zelf aanbrengen.