Over

Geboorte versiering

Voor aanstaande ouders maak ik graag een uniek geboorteraam, speciaal ontworpen voor de komst van je baby.

Raamtekeningen voor je bedrijf

Voor de kleine zelfstandige ben ik een groot voorstander voor het maken van een ontwerp dat past bij de eigenheid van het bedrijf. Samen kijken we hoe we met een creatieve insteek het succes van jouw zaak mede kunnen bepalen.

Als De Ruiten Boerin wil ik graag iets voor mensen betekenen. Daarbij is het van belang om te luisteren naar alle wensen en idee├źn. Ik kijk goed naar wat nodig is en waar behoefte aan is zodat je weet dat jouw opdracht in goede handen is en dat je niet alleen ervoor staat.

Ik ben gericht op goede communicatie tijdens het ontwerpen. Dit kan als we samen helder in het kaart blijven brengen wat de wensen en behoeften zijn. Ik betrek je graag bij het proces en vind dat hierin gelijkwaardigheid belangrijk is. Ontwerpbeslissingen maak ik graag in samenspraak. Het is namelijk belangrijk dat op elk moment jij je betrokken voelt, doordat je input kan leveren. Op deze wijze zorgen we ervoor dat je een positief gevoel behoudt gedurende het hele proces en bij het eindresultaat.

Ik ben creatief maar ook praktisch in het benaderen van de opdracht. Hierin wordt duidelijk en eerlijk gecommuniceerd wat De Ruiten Boerin wel en niet voor je kan doen. Ik steek graag mijn handen uit de mouwen en doe alles graag zo goed mogelijk om goede en mooie resultaten te leveren. Ik ben altijd op zoek naar een manier om technieken te verbeteren en materialen te vinden die nodig zijn voor jouw raamtekening.

CREATIEVE BLIKVANGERS

Met raamillustraties kan De Ruiten Boerin elke boodschap overbrengen en zichtbaar maken. In goed overleg komen we samen tot een mooi ontwerp die helemaal past bij jouw wensen. Wil je een eigen ontwerp gebruiken? Dat kan ook!

Onder de naam De Ruiten Boerin
maak ik van elk glazen oppervlak een blikvanger

Wil jij weten wat er mogelijk is?
Zoek je inspiratie?

Tsjimk,
ofwel De Ruiten Boerin