Liefde in de lucht – Een raamtekening voor Valentijn

Binnenkort is het weer 14 februari, en iedereen heeft er wel een mening over. Daardoor geeft iedereen ook eigen invulling aan de dag.

Valentijn in aantocht

Wat voor Valentijns-type ben jij? Degene die geveinsd achteloos de brievenbus checkt, of het type die peentjes zweet over wat je nu weer moet verzinnen voor de veertiende? Misschien brom je met gefronste wenkbrauwen over de commerciële insteek wanneer het ter sprake komt?
Hoe je ook beslist om Valentijnsdag in te vullen, De Ruiten Boerin staat voor je klaar wanneer je toch iets speciaals wilt regelen.

3 papegaaien rondom de letters LOVE
Het uiteindelijke ontwerp-voorstel

Afgelopen weken is er gewerkt aan een ontwerp voor deze dag. Natuurlijk moet er een beetje liefde ingestopt worden, maar het hoeft zich niet te beperken tot de geijkte bloemen en hartjes.

Het ontwerp

Het ontwerp is gemaakt met het Valentijn thema in gedachten, maar het is niet een ontwerp dat alleen die ene dag van stal gehaald kan worden.
De tekening is gemaakt rondom de letters LOVE, waarbij gekeken is naar het gebruik van strakke belettering en hoe je die kan combineren met de speelsheid van illustraties. Met deze combinatie blijft het een strak ontwerp zonder zoetsappig te worden. Daarmee past het in bijna elk interieur: zowel bij een strak,modern interieur als bijvoorbeeld een meer landelijke, rustieke inrichting.

Je kan een eigen hoekje creëren waar de liefde van afspat

Ingelijst

Ondanks de term raamillustratie kun je het concept heel breed benaderen, het hoeft niet per se op de ramen. Daarom is voor dit ontwerp gekozen voor een ingelijste krijtstift tekening.
De lijst is ongeveer 65 centimeter breed en 95 hoog, dus het is een flinke eyecatcher. Je kan deze in plaats van een poster of schilderij in huis ophangen, of bijvoorbeeld de tafel stylen door hem op het blad en tegen de muur aan te zetten.

zithoekje woonkamer gestyled met ingelijste raamtekening
zithoek gestyled met ingelijste raamtekening

Het mooie aan een raamtekening is dat, ongeacht waar je hem plaatst, het kan zorgen voor prachtige schaduwwerking op muur en vloeren. Het geeft net een draai aan de gewone ingelijste foto’s.

Interesse?

Wil jij deze ingelijste raamillustratie als cadeau geven voor Valentijn? Misschien wil je het voor je eigen interieur aanschaffen?
Het kan allemaal, want deze raamtekening is aan te schaffen voor €65,- inclusief verzendkosten.

Neem contact op via de contactpagina van De Ruiten Boerin om een bestelling te plaatsen.