Liefde in de lucht – Een raamtekening voor Valentijn

Download het ontwerp

Voor Valentijn is een printable raamtekening ontworpen: het sjabloon voor dit Valentijn ontwerp kun je nu downloaden in drie verschillende maten in de Ruiten Boerin shop.
Voeg er zelf een beetje extra liefde aan toe terwijl je de raamtekening aanbrengt.

Je ontvangt na het afrekenen een digitaal bestand in je mailbox. Je kan meteen aan de slag om een lieve verrassing voor iemand te maken!

Valentijn in aantocht

Wat voor Valentijns-type ben jij? Degene die geveinsd achteloos de brievenbus checkt, of het type die peentjes zweet over wat je nu weer moet verzinnen voor de veertiende? Misschien brom je met gefronste wenkbrauwen over de commerciële insteek wanneer het ter sprake komt?
Hoe je ook beslist om Valentijnsdag in te vullen, De Ruiten Boerin staat voor je klaar wanneer je toch iets speciaals wilt regelen.

Het ontwerp

Het ontwerp is gemaakt met het Valentijn thema in gedachten, maar het is niet een ontwerp dat alleen die ene dag van stal gehaald kan worden.
De tekening is gemaakt rondom de letters LOVE, waarbij gekeken is naar het gebruik van strakke belettering en hoe je die kan combineren met de speelsheid van illustraties. Met deze combinatie blijft het een strak ontwerp zonder zoetsappig te worden. Daarmee past het in bijna elk interieur: zowel bij een strak,modern interieur als bijvoorbeeld een meer landelijke, rustieke inrichting.

Je kan een eigen hoekje creëren waar de liefde van afspat

Ingelijst

Ondanks de term raamillustratie kun je het concept heel breed benaderen, het hoeft niet per se op de ramen. Je kan ook kiezen om het glas van een fotoframe onder handen te nemen. Breng jouw ontwerp aan en je hebt een ingelijste krijtstift tekening.

De lijst in de foto hierboven is ongeveer 65 centimeter breed en 95 hoog, dus het is een flinke eyecatcher. Je kan deze in plaats van een poster of schilderij in huis ophangen.
Het mooie aan een tekening op glas is dat, ongeacht waar je hem plaatst, het kan zorgen voor prachtige schaduwwerking op muur en vloeren. Het geeft net een draai aan de gewone ingelijste foto’s.

Interesse?

Wil jij een ingelijste raamillustratie als cadeau geven voor Valentijn? Wil je het ontwerp laten aanbrengen op de ramen bij jou thuis?

Neem contact op via de contactpagina van De Ruiten Boerin om de mogelijkheden door te spreken.

Je kan nu ook direct zelf aan de slag! Download 3 verschillende maten: voor elk project wat wils.