Baby op komst? Hoe een raamtekening het totaalpakket in beleving kan leveren

Wanneer er een nieuwe spruit op komst is, valt er heel wat te regelen. Niet alleen wordt er over de noodzakelijke benodigdheden nagedacht, maar ook over het inrichten van de babykamer en het ontwerp van een geboortekaartje.
Bij zaken zoals styling en ontwerp kan De Ruiten Boerin ook iets voor de ouders betekenen.

9 Maanden, 9 redenen voor een raamtekening

Voor verschillende situaties gedurende en na de 9 maanden kan een raamillustratie iets extra’s toevoegen: zowel in de beleving van de zwangerschap als na de komst van de baby.

Negen redenen waarom een raamillustratie net dat beetje extra levert:

  1. Wat als vriendinnen een babyshower willen organiseren? Denk eens na over het aan laten brengen van een raamtekening voor deze gelegenheid.
  2. Wil je toch geen opgeblazen ooievaar op je raam plakken wanneer de baby geboren is? Kies eens voor wat anders dan de standaard bekendmaking.
  3. Wat dacht je van een feestelijke verwelkoming in de kinderkamer? Richt de kamer gezellig en mooi in: wiegje, mobiel, knuffels en een leuke tekening op het raam.
  4. Wil je de ouders verrassen? Geef een raamillustratie cadeau!
  5. Bestel meerdere soorten raamtekeningen als een totaalpakket. Dezelfde stijl kan worden doorgevoerd in alle tekeningen, zodat ze één geheel vormen
  6. Wil jij delen van het geboortekaartje ook terugzien in de raamtekening? Lever het kaartje mee, dan wordt dit meegenomen in het ontwerp van de raamillustratie.
  7. De meeste raamstickers zijn beperkt tot tekst of een beperkt aantal standaard afbeeldingen. Met een raamtekening kun je alle kanten op. Wat jij wil!
  8. Jullie wensen kunnen allemaal tot een mooi en heel persoonlijk totaalplaatje verwerkt worden door De Ruiten Boerin.
  9. De grootte van een raamtekening is slechts beperkt tot de grootte van het ruit. Je kan dus helemaal los gaan en groots verkondigen dat jullie kleine is geboren.

Kiezen voor een raamtekening?

Dat hoeft helemaal niet zo’n zware bevalling te zijn, neem gewoon contact op!


Bekijk de portfolio om ideeën op te doen
en ontdek de mogelijkheden van een raamillustratie.