kleurrijke toekan illustratie met tekst: een kleurrijk welkom. Aloha baby!

KLEURRIJKE RAAMTEKENING VOOR BABY

Er zijn recentelijk nieuwe ontwerpen aan de shop toegevoegd. Dit zijn raamtekeningen die op maat te maken zijn. Je kan ze laten personaliseren door de naam van je baby en de geboortedatum door te geven. De gegevens worden in het ontwerp verwerkt, zodat je een persoonlijke raamtekening kan ontvangen. De afmetingen kun je eventueel laten aanpassen. Zo krijg je een ontwerp dat op elk raam past.

In deze blogpost laat ik je graag een van de meest kleurrijke ontwerpen in de shop zien: het geboorteraam met een toekan.


Uiteraard kun je een raamtekening in alle kleuren van de regenboog uitvoeren, jij kiest de kleuren! Toch worden de meeste raamtekeningen in een witte stift uitgevoerd. Soms met één extra kleur erbij. Misschien is dat zo, omdat het een uitdaging kan zijn om verschillende kleuren te gebruiken. Maar het kan er ook extra speciaal uitzien, als je wel meerdere kleuren in de raamtekening verwerkt. Met deze toekan spat de geboorteaankondiging van de ramen.

TROPISCHE BLIKVANGER

Het bestand wordt als een printable aangeleverd.

Hierboven zie je hoe het toekan op het raam er uit kan zien, als je hem met de kleuren aanbrengt zoals de printable in de shop.

Tip: Uni Chalk heeft een set van 8 stiften waar alle kleuren van dit ontwerp in zitten.
De set kun je onder andere hier vinden.

KLEUROPTIES

Uiteraard hoeft niet alles in spetterende kleuren. Breng bijvoorbeeld de grafische vormen van de achtergrond alleen met een dik gekleurde lijn aan. Een andere optie is dat de toekan met witte stift op het raam komt, terwijl je contrast aanbrengt door de achtergrond in kleur te doen. Of laat de toekan juist op de voorgrond treden door hem in te kleuren en breng de achtergrond met alleen lijnwerk aan.

Lijkt jou zo’n raamtekening wel wat? Neem een kijkje in de shop!