raam met Halloween patroon. Tekst: Eindeloos versieren: Halloween

HALLOWEEN RAAMVERSIERING

Grote ramen, kleine ramen… met een patroon kun je eindeloos blijven herhalen.
Maar je kan ook variatie aanbrengen door het gebruik van verschillende kleuren. Daarnaast kun je ook nog kiezen om alleen lijnwerk op het raam aan te brengen, of dat je bepaalde delen van het patroon inkleurt.


Dit Halloween patroon wordt aangeleverd als een printable.

Dat betekent dat je een PDF met het patroon ontvangt, en die je kan uitprinten op gewoon A4 papier.

Vervolgens ga je aan de slag om het ontwerp, dat bestaat uit vier pagina’s, aan elkaar te plakken. De instructies worden meegeleverd.

Hierna kun je het patroon aanbrengen op de ramen. Je kan het patroon laten herhalen, zo vaak als je wil.

VERSIER JE RAAM MET HALLOWEEN

Wanneer je een groot raam hebt om te versieren kun je er voor kiezen het patroon bijvoorbeeld twee keer uit te printen en die aan elkaar te plakken. Zo hoef je minder snel het sjabloon op het raam te verplaatsen tijdens het overtrekken.

Het kan ook handig zijn als je met meerdere mensen aan één raamtekening werkt. In dat geval kun je een taakverdeling regelen, zoals de ene de linkerkant en de ander de rechterkant van het raam van een patroon voorziet.

Gebruik een krijtstift of acryl verfstift om de raamtekening aan te brengen. Kies zelf de kleuren die jij er leuk bij vindt passen.


Bestel je Halloween printable raamtekening voor €10,- (incl. BTW) via het contactformulier, onder vermelding van “Halloween patroon”. Je ontvangt dan een betaalverzoek. Na betaling volgt een mail met jouw download.