BEER OP LETTERBLOK MET NAAM BABY

Hoe leuk is het om de naam van je pasgeboren kleintje eindelijk bekend te maken!
Bereleuk zelfs…

Maak je eigen geboorteraam van een beer die op een letterblok zit, waarop de beginletter van jouw baby staat. Met natuurlijk ook de gehele naam, die bovenaan op de ramen prijkt.


Niet alleen de naam van jouw baby wordt verwerkt in het ontwerp. De letter op het letterblok wordt altijd aangepast aan de beginletter van je kindje.

Hieronder zie je hoe de raamtekening op het raam er uit kan zien. Deze illustratie is in het wit, met een okergele kleur voor de tekst. Liever een ander kleurtje, of geheel in het wit? De keus is aan jou.

Het bestand wordt als een printable aangeleverd.

SPEELSE RAAMTEKENING OP MAAT TE MAKEN

De raamtekening kan breder of hoger worden, afhankelijk van de lengte van de naam. Als je niet helemaal zeker bent over wat de maatvoering wordt, geef dat dan aan bij het plaatsen van je bestelling. Dan neem ik contact met je op om de opties door te nemen. Je krijgt altijd een raamtekening die past op jouw ramen.


Lijkt jou deze raamtekening met de beer wel wat? Neem een kijkje in de shop!

Uiteraard kun je de raamtekening ook laten aanbrengen. Je hoeft dan zelf niets te doen, behalve een datum prikken. Dan kom ik bij je thuis om het ontwerp op de ramen aan te brengen. Meer info? Dat vind je hier.