Aankondiging winkelopening met raamtekeningen

Wanneer je als winkel start moet er van alles gebeuren. Contracten afsluiten, offertes doornemen, klussen, maar ook klanten alvast zien te bereiken.

Klussen en reclame

Wauw wat mooi – concept store & more in Emmeloord

Voordat de locatie klaar is om te openen valt er nog heel wat te doen. Met het verven van de muren, het gesleep van meubilair en andere klussen kan er behoorlijk wat rommel ontstaan. De bedrijvigheid in en om het pand zal ook vast wat nieuwsgierigheid oproepen bij de voorbijgangers.

Deze omstandigheden kun je inzetten om reclame te maken voor jouw winkel door tijdens deze periode een raamtekening aan te laten brengen.

Uitstraling

Het liefst zou je natuurlijk de rommel die een verbouwing met zich mee brengt wegmoffelen. Je kan kiezen om de ramen af te plakken maar dan verlies je de open uitstraling naar buiten toe. Daarnaast, wie wil continu in een afgeplakte ruimte gaan zitten werken?

Met het aanbrengen van een raamillustratie kun je de openheid behouden. Het daglicht komt gewoon naar binnen, maar de tekeningen verdoezelen de chaos van het klussen dat binnen volop aan de gang is.

Save the date

Tegelijkertijd kun je alvast aankondigen wanneer je winkel van start gaat. Geef de datum aan wanneer de deuren openen.

Ideeën

Denk eens na wat belangrijk is voor de toekomstige klant om te weten, en laat het verwerken in een raamillustratie. Zo heb je grote kans dat de mensen die voorbij liepen tijdens het klussen later ook een kijkje zullen nemen wanneer alles klaar is.


Heb jij ideeën die je wil laten uitwerken tot een mooie raamtekening?
Neem contact op met De Ruiten Boerin.