JE EIGEN RAAMTEKENING ONTWERP MAKEN

Wil je zelf een ontwerp maken voor een raamtekening? Dat kan uiteraard. Heb je ideeën en beeldmateriaal verzameld, maar vraag je je af hoe nu verder? Ik kan het voor je omzetten naar een ontwerp die geschikt is voor een raamtekening.

Zelf iets aanleveren

Zelf iets aanleveren kan handig zijn om een indicatie te geven hoe je het graag ziet, of om specifieke instructies mee te geven. Met het aanleveren van een ontwerp of een globale schets breng je jouw wensen duidelijker in beeld. Met die richtlijnen kan ik als De Ruiten Boerin het ontwerp omzetten naar een definitief ontwerp voor op de ramen.
Vervolgens kun je zelf kiezen wat je wilt: een sjabloon ontvangen om zelf de raamtekening aan te brengen, of je laat het aanbrengen van de krijttekening ook door De Ruiten Boerin doen.

Waarom moet je het ontwerp nog aanpassen?

Niet alles leent zich er voor om één op één over te nemen als een raamtekening. Zo kun je niet een foto exact hetzelfde op de ramen verwachten wanneer je deze tekent. Heb je bijvoorbeeld  een ontwerp dat vooral uit lijnwerk bestaat, dan is dit makkelijker om op het raam over te nemen.

Hoe maak je een eigen ontwerp?

Met Adobe Spark kun je op een simpele manier een ontwerp maken. Hieronder laat ik je zien hoe je dit op een eenvoudige manier kan doen.

Kort overzicht van alle opties

Hoe ziet een sjabloon er uit?

Nadat je een concept hebt aangeleverd ga ik aan de slag om dit tot een definitief ontwerp te maken. Ben je helemaal tevreden dan maak ik het geschikt om als raamtekening aan te brengen. Heb je al een kant en klaar ontwerp aangeleverd, dan begin ik gelijk met het omzetten tot een sjabloon.

Je zelfgemaakte raamtekening

Met het sjabloon kun je jouw eigen raamtekening ontwerp aanbrengen. Je ontvangt deze als download, samen met instructies en een aantal tips hoe je de tekening het best kan aanbrengen.


Heb je interesse om een eigen ontwerp om te laten zetten tot een raamtekening? Heb je meer vragen over het gebruik van sjablonen?