Een feestje om te versieren

Er zijn genoeg redenen voor een feestje. Iemand is jarig, er is een baby geboren, een stelletje is in het huwelijksbootje gestapt of ze zijn al 25 jaar getrouwd. Er zijn ook bijzondere momenten en gelegenheden waarvoor je samenkomt. Bijvoorbeeld voor een afscheid van iemand die een jaar naar het buitenland vertrekt, een housewarming of een boekpresentatie. Wat de aanleiding ook is, je nodigt mensen uit om samen een moment te delen.

FEEST IN EIGEN STIJL

Hoe groots je het ook aanpakt of hoe klein je iets viert, de locatie is waarschijnlijk niet gelijk klaar voor een feest. Het moet allemaal wat aangekleed worden. De aanleiding van het feest bepaalt ook de accessoires die je hiervoor nodig acht. Slingers met My Little Pony voor een 50 jarig jubileum zou niet een heel logische aankoop zijn.


JE BENT OP ZOEK NAAR DECORATIEVE ELEMENTEN DIE PASSEN BIJ DE GELEGENHEID, DE PERSOON EN SITUATIE.


GEEN STRESS

ONGETWIJFELD HEB JE INSPIRATIE OPGEDAAN OP PINTEREST. KLEURRIJK EN GESTYLED, SFEERBEELDEN WAAR JE BIJ WEG KAN DROMEN.
TOCH MOET HET OOK EEN BEETJE PRAKTISCH BLIJVEN.
DAT HOEFT NIET TE BETEKENEN DAT HET LEIDT TOT DECORATIE ZONDER PERSOONLIJKE OF UNIEKE TOUCH.

Aankleding is een breed begrip: je kan kiezen voor een heel themadecor met party props, maar simpele accessoires zoals bekertjes, tafellopers en vaasjes kunnen al decoratief zijn. Daarnaast is uitstraling ook belangrijk, verlichting kan bijvoorbeeld bijdragen aan de sfeer.

Met een beetje creativiteit kun je al veel doen met de aankleding. Wil je het nog meer op de persoon of gelegenheid toespitsen dan kun je gebruik maken van tekst. Denk eens aan de keren dat je door de straten rijdt en een boodschap op het raam ziet prijken. “Hoera, een meisje!” of “Toeter 2 keer, Bram is 50 alweer!”.
Vaak is deze vorm echter weinig decoratief in de uitvoering. Er is zo veel meer leuke versiering dan de tekst voor de Abraham op een laken geverfd en een letterslinger met de blijde boodschap.

gepersonaliserd - ontwerp op maat

In een boodschap kun je alles verwerken en specifiek toespitsen op de gelegenheid. Wanneer je deze net als een cadeautje mooi verpakt
versterkt het de aankleding, zodat je in een perfecte setting het feest kan vieren.


WAT JE OOK TE VIEREN HEBT, DE RUITEN BOERIN BIEDT DE ORIGINEELSTE VERSIERING
MET RAAMTEKENINGEN OP MAAT.


Ik help je graag om iets bijzonders te maken door een gepersonaliseerde boodschap in een decoratief en feestelijk jasje te steken.

Lever een tekst aan en ik verwerk het tot een ontwerp voor op het raam. Wil je de tekst in een banner plaatsen of in combinatie met een afbeelding? Je kan zelf aangeven wat voor elementen je in het ontwerp wilt. Denk aan een thema dat je kan laten doorvoeren in de raamillustratie. Is er iets kenmerkend voor de persoon voor wie je de decoratie wil? Ik verwerk het allemaal in een ontwerp.

KIES WAT BIJ JOU PAST

DE RAAMTEKENING WORDT OP MAAT GEMAAKT.
DAT BETEKENT MAATWERK OP VERSCHILLENDE MANIEREN:

      Het ontwerp voor de raamtekening houdt rekening met de grootte van het raam en de afmetingen die je voor het ontwerp wil
     Je levert zelf een ontwerp aan of je laat een ontwerp maken op basis van tekst en vormgeving hoe jij dat wenst
     De raamtekening kan aangeleverd worden als een sjabloon dat jezelf kan aanbrengen of
     De Ruiten Boerin brengt de raamtekening aan zodat je zelf op andere zaken kan focussen


TIJD VOOR EEN FEESTJE?

dat moet gevierd worden met een fuif ruit

Klaar om het feest nu al te laten beginnen? Laat een unieke en persoonlijke raamtekening maken.